cropped-90498_Kodalex_FLAT_B_M_02.png

Contact met Kodalex

Adres

Kodalex

Bruggestraat 

8930 Menen 

België

 

Visitekaartjes laten maken bij Kodalex, website laten maken

veelgestelde vragen

Een website is voor je potentiële klanten een lage drempel om je te bezoeken. Je bent zonder moeite 24/7 mensen verder aan het helpen. Lokaal zoeken steeds meer mensen eerst online bedrijven op alvorens ze er één bezoeken.

In tegenstelling tot sociale media platformen, heb je hier wel volledige controle over wat er opkomt en hoe het eruit ziet. Beide tools werken ook heel goed samen, je kan bv een blogpost rechtstreeks delen op Instagram. Daarbovenop zorgt een website met onderhoud op maat ervoor dat jij je volledig kan focussen op wat je echt graag doet.  

indien gewenst wordt de website afgeleverd met een CMS: Content management systeem. Klinkt technisch maar dat is het zeker niet. Van hieruit kan je je website gaan beheren.

Wij overleggen samen waar je exact controle over wil en wat mogelijk is. Daarna gaan we aan de slag om een duidelijke CMS samen te puzzelen, aangepast aan je noden.  Met je login heb je dan de optie om tekst en titels in te vullen, foto’s te plaatsen, een nieuwe blogpost te posten, … . Bij elk pakket kan je een video verwachten met uitleg over hoe je dit allemaal doet. 

Bij Kodalex proberen we je een systeem af te leveren dat op maat gemaakt is. Net zo duidelijk of ingewikkeld als u het zelf wil. Alle andere opties worden uitgeschakeld of verborgen. 

Door marketing e-mails te verzenden vanaf een zakelijk e-mailadres, zoals info@mijndomeinnaam.com, laat je mensen weten wie je bent en kom je professioneel over.

Neen, de websites die gemaakt worden zijn vaak voor andere ondernemingen waar de BTW er meestal niet toe doet. Naast elke prijs is er een knop waar de prijs inclusief BTW weergegeven wordt. Hou hier zeker rekening mee als je vrijgesteld bent van BTW of als particulier!