logo kodalex wit

Contact met Kodalex

Adres

Kodalex

Bruggestraat 

8930 Menen 

België

 

Ann-sophie herman

veelgestelde vragen

Een website is voor je potentiële klanten een lage drempel om je te bezoeken. Je bent zonder moeite 24/7 mensen verder aan het helpen. Lokaal zoeken steeds meer mensen eerst online bedrijven op alvorens ze er één bezoeken.

In tegenstelling tot sociale media platformen, heb je hier wel volledige controle over wat er opkomt en hoe het eruit ziet. Beide tools werken ook heel goed samen, je kan bv een blogpost rechtstreeks delen op Instagram. Daarbovenop zorgt een website met onderhoud op maat ervoor dat jij je volledig kan focussen op wat je echt graag doet.  

Elke website wordt afgeleverd met een CMS: Content management systeem. Klinkt technisch maar dat is het zeker niet. Van hieruit kan je je website gaan beheren.

Wij overleggen samen waar je exact controle over wil en wat mogelijk is. Daarna ga ik aan de slag om een heel duidelijke CMS samen te puzzelen, aangepast aan je noden.  Met je login heb je dan de optie om tekst en titels in te vullen, foto’s te plaatsen, een nieuwe blogpost te posten, … . Bij elk pakket kan je een video verwachten met uitleg over hoe je dit allemaal doet. 

Bij Kodalex proberen we je een systeem af te leveren dat op maat gemaakt is. Net zo duidelijk of ingewikkeld als u het zelf wil. Alle andere opties worden uitgeschakeld of verborgen. Een foutje kan altijd gebeuren maar bij het business plan zijn er dagelijkse back-ups waardoor je je hierover geen zorgen moet maken.

Er wordt voor 2023 gestart met 2 kleinere plannen voor websites. Beide zijn (nog) beperkt in complexiteit; er zit bijvoorbeeld geen webshop of betalingssysteem in.

Het verschil zit hem eerst en vooral in de beveiliging, snelheid en ondersteuning. Het business plan bezit meer updates, dagelijkse back-ups ingeval van fouten of problemen, uitgebreide rapporten en hulp met SEO waardoor je sneller kan gevonden worden in Google.

Het tweede grote verschil vind je in de website zelf. Het business plan heeft formulieren voor boekingen en reserveringen via je eigen site die je kan ontvangen op je eigen professioneel e-mail adres!

Ook zijn er initieel meer design keuzes dan bij een startup plan, met de optie om je keuzes achteraf simpel zelf bij te werken.

Meer info kan je vinden onder prijzen 

Dit is afhankelijk van enkele factoren zoals bezetting en voor welk plan je kiest. Ingeval van maatwerk of uitgebreide opdrachten zal de termijn oplopen. Omgekeerd kan het ook sneller gaan bij een minder complexe website.

Je kan gaan rekenen op een gemiddelde duur* van:

  • Startup plan: 1,5 tot 2 maanden
  • Business plan: 3 maanden

 

*Afhankelijk van bovenstaande info. We bespreken eerst en vooral uitgebreid waar je naar op zoek bent. Op basis daarvan spreken we een opleveringsdatum af. 

Een zakelijk e-mailaccount heeft een aangepaste domeinnaam; die van je bedrijf, bv. persoon@bedrijfsnaam.com

Met een zakelijke e-mail krijgt je onderneming een professionele uitstraling, belangrijk voor kleinere bedrijven. Bedrijven die persoonlijke e-mails gebruiken komen snel minder geloofwaardig over. Denk maar aan persoon_h97@gmail.com, zo’n mail kan door iedereen gratis aangemaakt worden.

Met een zakelijk e-mailadres kunt u de authenticiteit van uw merk versterken en klantvertrouwen opbouwen. Inbegrepen in elk business pakket.

Neen, de websites die gemaakt worden zijn vaak voor andere ondernemingen waar de BTW er meestal niet toe doet. Naast elke prijs is er een knop waar de prijs inclusief BTW weergegeven wordt. Hou hier zeker rekening mee als je vrijgesteld bent van BTW of als particulier!